Over Woningspot

In 2018 is Woningspot begonnen als vastgoedbedrijf dat huiseigenaren de mogelijkheid wil geven om een woning direct en zonder gedoe te verkopen.

Inmiddels is Woningspot uitgegroeid tot een professioneel opkoper van woningen, huizen en appartementen. Via onze website www.woningspot.nl kunnen particuliere eigenaren een woning rechtstreeks aanbieden en zonder makelaar direct verkopen. Ook via andere kanalen, zoals Facebook en Instagram, worden wij regelmatig benaderd.

Het bedrijf Woningspot is gevestigd in Rotterdam en heeft in de afgelopen jaren met name woningen in de regio Rotterdam en Den Haag aangekocht. Dat huiseigenaren voor een directe verkoop aan Woningspot kiezen, heeft vooral met de gunstige en interessante voorwaarden te maken. Ga maar na: een eerlijke prijs, geen bedenktijd en geen voorbehoud. Direct 100% zekerheid voor jou als verkoper!

Woningen wordt door Woningspot aangekocht met de bedoeling om deze te grondig renoveren en te verhuren. Met meerdere bouwploegen is er veel ervaring in huis om iedere woning volledig te verbouwen naar de maatstaven van deze tijd. Zo maken we de woning niet alleen qua uiterlijk op en top, maar hebben we ook aandacht voor het duurzaamheidaspect.

Meer informatie over Woningspot, of direct je woning aan ons verkopen? Neem contact op: 010-261 33 77 of mail naar info@woningspot.nl