fbpx
loading
please wait

Huis verkopen via Facebook

Volgens de NVM gaan huizen de komende tijd weer fors duurder worden. Voor alle huiseigenaren die hun huis willen verkopen is dit hét moment om te verkopen. De prijzen van huizen in Nederland zijn simpelweg nog nooit zo hoog geweest. Vanaf het moment dat dat een huis te koop wordt gezet duurt het gemiddeld 4,1 maanden tot het tekenen van de koopovereenkomst. Gemiddeld komt daar nog eens 3,1 maanden bij tot de overdracht bij de notaris. Bij Woningspot snappen wij dat dit voor jou te lang duurt. 

Snel en zonder gedoe je huis verkopen

Woningspot is een professioneel opkoper van woningen, huizen en appartementen. Je kunt jouw huis dus zelf bij Woningspot aanbieden en zonder makelaar direct aan ons verkopen. Wij kopen jouw huis op basis van de meeste interessante condities.

In 3 stappen je huis verkopen

Stap 1 – Contact. Vul zonder verdere verplichtingen het contactformulier in op de website of stuur een e-mail naar info@woningspot.nl. Wij nemen spoedig contact met je op om het huis kort te bespreken. Vervolgens wordt in het  desbetreffende huis een kennismaking gepland om tot een concreet bod te komen.

Stap 2 – Concreet bod. Het uitgebrachte bod is maximaal 3 werkdagen geldig. Heb je langer de tijd nodig om over het bod na te denken? Dat is uiteraard bespreekbaar. Geef dit echter wel tijdig bij ons aan.

Stap 3 – Gefeliciteerd! Ben je akkoord met het uitgebrachte bod? Gefeliciteerd, je huis is verkocht! Wij zorgen voor een koopakte en we plannen een afspraak om deze akte te tekenen. Je kunt rekening houden met een termijn van circa 7 dagen tot de overdracht bij de notaris.

Gratis en vrijblijvende waardeschatting huis

Benieuwd hoeveel jouw huis in deze tijd opbrengt? Mail naar info@woningspot.nl en wij nemen spoedig contact met je op!

1
Contact via WhatsApp
Heb je een vraag? Stel je vraag via WhatsApp, klik op de blauwe button rechtsonder
Powered by