fbpx
loading
please wait

Huis in Rotterdam direct verkopen

Volgens de NVM gaan huizen in Rotterdam de komende tijd weer fors duurder worden. Voor alle huiseigenaren die hun huis in Rotterdam willen verkopen is dit hét moment om te verkopen. De Rotterdamse prijzen van huizen zijn simpelweg nog nooit zo hoog geweest. Vanaf het moment dat dat een huis te koop wordt gezet duurt het gemiddeld 4,1 maanden tot het tekenen van de koopovereenkomst. Gemiddeld komt daar nog eens 3,1 maanden bij tot de overdracht bij de notaris. Bij Woningspot snappen wij dat dit voor jou te lang duurt. 

Snel en zonder gedoe je huis in Rotterdam verkopen

Woningspot is een professioneel opkoper van woningen, huizen en appartementen, onder andere in Rotterdam. Je kunt jouw huis dus zelf bij Woningspot aanbieden en zonder makelaar direct aan ons verkopen. Wij kopen jouw huis op basis van de meeste interessante condities.

In 3 stappen je huis in Rotterdam verkopen

Stap 1 – Contact. Vul zonder verdere verplichtingen het contactformulier in op de website of stuur een e-mail naar info@woningspot.nl. Wij nemen spoedig contact met je op om het huis kort te bespreken. Vervolgens wordt in het  desbetreffende huis een kennismaking gepland om tot een concreet bod te komen.

Stap 2 – Concreet bod. Het uitgebrachte bod is maximaal 3 werkdagen geldig. Heb je langer de tijd nodig om over het bod na te denken? Dat is uiteraard bespreekbaar. Geef dit echter wel tijdig bij ons aan.

Stap 3 – Gefeliciteerd! Ben je akkoord met het uitgebrachte bod? Gefeliciteerd, je huis is verkocht! Wij zorgen voor een koopakte en we plannen een afspraak om deze akte te tekenen. Je kunt rekening houden met een termijn van circa 7 dagen tot de overdracht bij de notaris.

Gratis en vrijblijvende waardeschatting huis in Rotterdam

Benieuwd hoeveel jouw huis in deze tijd opbrengt? Mail naar info@woningspot.nl en wij nemen spoedig contact met je op!

1
Contact via WhatsApp
Heb je een vraag? Stel je vraag via WhatsApp, klik op de blauwe button rechtsonder
Powered by